Volledig scherm

SDOL nipt onderuit in oefenduel met OVC´21

Vijfdeklasser SDOL uit Luttenberg heeft in een oefenduel niet voor een verrassing kunnen zorgen tegen vierdeklasser OVC´21 uit Ommen. Op een nat sportpark de Achterberg kwam het team van Hendri Zwinselman nog wel op voorsprong, maar in de tweede helft werd de zege alsnog uit handen gegeven.

Na zeven minuten was de eerste serieuze kans van het treffen voor de gasten. Een poging van afstand kende de paal als eindstation. Drie minuten later werd het alsnog 1­-0 voor de bezoekers door Koen Daman, die de bal naar zijn linker kapte en zo in kon schuiven.

Halve minuut
Echt lang kon OVC’21 niet genieten van die voorsprong, want Mark Alferink ging naar het gras en mocht nog geen halve minuut later aanleggen voor een pingel: 1-1.

Vlak voor rust introduceerde Daan Zwinselman het ‘Grandelletje’ bij zijn team OVC’21: hij liet een schot knullig van zijn borst springen, waar Collin Holtmaat op zijn beurt simpel van kon profiteren: 2-1.

Treffer
De klok was na de pauze nog niet begonnen met tikken, of de scheidsrechter kon zijn notitieboekje alweer vullen met een Ommense treffer die op naam kwam van Damon Nouri.

Een halfuur voor het einde maakte de man die de score opende deze avond tevens het laatste doelpunt. Koen Daman nam een aanspeelpass van links kort aan, twijfelde geen moment en schoot de bal hard achter Nick Vegterlo. Daarmee bracht hij de eindstand op 2-3.