Volledig scherm
Barry Weijers (foto) droeg bij aan de simpele overwinning van Smash'70 in Amsterdam. © Pedro Sluiter Foto

Smash’70 beleeft foutloze herstart van de competitie

De tafeltennissers van Smash’70 zijn prima uit de winterstop gekomen. De ploeg van coach Gerben Last was in Amsterdam snel klaar met laagvlieger Tempo Team: 0-6.

Last koos voor Koen Hageraats, Barry Wijers en Martijn de Vries en kwam zelf zodoende niet in actie. De Vries had het in de openingswedstrijd tegen John Scott lastig. De Hattemer routinier had zelfs vijf games nodig om Scott van zich af te schudden (2-3). Het was meteen de spannendste partij van de middag, want de overige vijf punten worden door de regerend landskampioen eenvoudig binnengehaald. Vooral Barry Wijers – volledig hersteld van een zware enkelblessure – maakte indruk in Amsterdam.

“Een prima resultaat”, vond Last. “Voor ons een mooie herstart van de competitie, want we hebben plek vier verstevigd.” Deze klassering geeft aan het einde van de reguliere competitie recht op deelname aan de play-offs. “En dat is ons doel.” Over twee weken speelt Smash’70 opnieuw tegen Tempo Team, maar dan in de sporthal aan het eigen Eierdijkje in Hattem.

Punten Smash’70: Koen Hageraats (2), Barry Wijers (2), Martijn de Vries (2).