Bij Smash'70 zit de hal komende zaterdag voor het eerst sinds 1,5 jaar weer vol.
Volledig scherm
Bij Smash'70 zit de hal komende zaterdag voor het eerst sinds 1,5 jaar weer vol. © Herman Nijman

Tafeltennissers Smash’70 kampen met startproblemen, nederlaag bij Tempo Team

tafeltennisSmash'70 heeft slechts drie punten overgehouden aan de eerste competitiewedstrijd tegen Tempo Team. ,,Het was niet best van onze kant’’, stelt Gerben Last na de lange dag in Amsterdam.

 1. Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybalduels, om Dynamo aan de winst te helpen
  PREMIUM

  Als een ‘malle’ tikt Frank Baak codes in tijdens volleybal­du­els, om Dynamo aan de winst te helpen

  Als een malle tikt hij combinaties van letters en cijfers in een speciaal programma. Tijdens de wedstrijden van het Apeldoornse Dynamo levert Frank Baak de coaches essentiële informatie, waarmee een volleybalduel gewonnen kan worden. Wellicht maakt zijn werk vanavond in Finland het verschil, in de beslissende confrontatie met Sastemala, in de voorronde van de Champions League. ,,Het belangrijkste is dat je vliegensvlug kan typen.”
 2. Een geflatteerde positie in een gedevalueerde competitie; toch is de derde plaats van eerstedivisionist Avior knap
  PREMIUM
  volleybal

  Een geflatteer­de positie in een gedevalu­eer­de competitie; toch is de derde plaats van eerstedivi­si­o­nist Avior knap

  De derde plek op de ranglijst mag dan geflatteerd zijn, omdat Avior met vijf wedstrijden al meer duels speelde dan de meeste ploegen. En het niveau in de eerste divisie mag gedaald zijn door het creëren van een extra topdivisie, toch is de derde plaats van Avior een knappe prestatie. Tegen Zwolle haalde de Deventer eerstedivisionist een zwaarbevochten derde overwinning van het seizoen binnen (3-1).