Op kopman Yannick Vosters van Taverzo stond zaterdag in de wedstrijd tegen Smash'70 uit Hattem geen maat. Zowel voor Jean als Tromer was hij veel te sterk.
Volledig scherm
PREMIUM
Op kopman Yannick Vosters van Taverzo stond zaterdag in de wedstrijd tegen Smash'70 uit Hattem geen maat. Zowel voor Jean als Tromer was hij veel te sterk. © Frank van Leeuwen Sportsnap

Tafeltennissers van Smash’70 kunnen niet stunten in play-offs tegen landskampioen

tafeltennisHet was op zich al een flinke verrassing dat de mannen van Smash’70 zich wisten te voegen bij de beste vier eredivisieploegen van Nederland. De play-offwedstrijd tegen Taverzo werd dan ook gezien als een toetje. Smash’70 kon niet zorgen voor een stunt en verloor afgetekend: 4-0.

 1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
  PREMIUM
  Koken & Eten

  Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

  Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?
 2. Bij de Dynamomannen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplusteam’
  PREMIUM
  volleybal

  Bij de Dynamoman­nen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplus­team’

  Als het spektakelstuk tussen Dynamo en SSS een voorbode vormt voor de naderende play-offs, dan kan de eredivisie volleybal bij de mannen dit seizoen weleens een zinderende ontknoping krijgen. In een ruim twee uur durend gevecht bedwong de regerend kampioen uit Apeldoorn de verrassende koploper uit Barneveld dan wel in vijf sets, de winnende coach Redbad Strikwerda vond het optreden van zijn ploeg nog lang niet goed genoeg.