Volledig scherm
Unitas (oranje) ziet interim-trainer Erik van Hulsteijn vertrekken en voorzitter worden bij De Meeuwen. © Bram van de Biezen

Trainer Unitas wordt voorzitter Meeuwen

KORFBALErik van Hulsteijn is benoemd tot voorzitter van De Meeuwen. Hij volgt bij de Puttense korfbalvereniging Jan van den Brink op.

Van Hulsteijn is op 15 april officieel aangesteld, maar geeft aan dat zijn focus tot 1 juli bij Unitas in Harderwijk ligt, waar hij interim-coach is van het eerste team. De Puttenaar (35) stopt vanwege een druk gezinsleven als trainer. 

,,Als voorzitter ga ik samen met trainer Tom Stoffelsen de club op poten zetten, technisch en organisatorisch. We zijn nauw betrokken bij het technisch beleid, het jeugdplan 2.0. Daarvoor zijn vrijwilligers en sponsoring nodig. Er zijn concrete plannen.”

  1. Apeldoornse amateurvoetballer Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’
    PREMIUM
    VIDEO

    Apeldoorn­se amateur­voet­bal­ler Pernelly Biya: ‘Bij racisme direct het veld af en aangifte doen’

    Apeldoorner Pernelly Biya (26) zag zondag op televisie hoe Excelsior-speler Ahmad Mendes Moreira racistische leuzen naar zijn hoofd kreeg geslingerd in de wedstrijd bij FC Den Bosch. Hij dacht meteen terug aan maart 2016. De toenmalige voetballer van VVOG uit Harderwijk (nu actief bij DOVO) werd getrakteerd op oerwoudgeluiden door supporters van tegenstander Harkemase Boys.