Volledig scherm
PREMIUM
Bram Marskamp gaat altijd onbevangen wedstrijden in, ook het NK. ,,Ik houd niet van op safe gaan, daar ben ik geen fan van. Ik laat liever meteen zien wat ik waard ben.” © Orange Pictures/Henk Jan Dijks

Trampolinespringer Marskamp uit Raalte is altijd stressvrij

NK IN AHOYGeen bonkend hart bij de start, geen klamme handjes ook. Bram Marskamp uit Raalte is vrij van stress en doet komend weekeinde op het NK trampoline in Ahoy wat hij altijd doet: ,,Gelijk volle bak.”

Stress heeft hij naar eigen zeggen nooit. Als het erop aankomt, wil Bram Marskamp (18) zo goed mogelijk presteren en hij haalt daarvoor alles uit de kast. ,,Ik houd niet van op safe gaan, daar ben ik geen fan van”, zegt de trampolinespringer uit Raalte. ,,Ik laat liever meteen zien wat ik waard ben.”

  1. Voorwaarts treft landskampioen en Witkampers debuteert in hoofdklasse
    sportagenda

    Voorwaarts treft landskampi­oen en Witkampers debuteert in hoofdklas­se

    De handbalsters van Voorwaarts nemen het zaterdag in de eredivisie op tegen landskampioen VOC en de gepromoveerde voetballers van Diepenveen treffen zondag bij de rentree in de derde klasse het naburige Helios. En hoe brengen de vrouwen van Witkampers het ervan af bij hun debuut in de hoofdklasse? Zie hieronder wat het komende sportweekend nog meer te bieden heeft, in de regio's Deventer/Salland/Zutphen en de Achterhoek.