De winnaars op een rij, v.l.n.r.: Harrie Breuker (LITAC), Bert Liefers, Nino Jansen, Nick Heuvink, Inge Ruiter en Ben Ruiter (allen TTV Wijhe).
Volledig scherm
De winnaars op een rij, v.l.n.r.: Harrie Breuker (LITAC), Bert Liefers, Nino Jansen, Nick Heuvink, Inge Ruiter en Ben Ruiter (allen TTV Wijhe). © eigen foto

TTV Wijhe pakt prijzen op ‘eigen’ NK dynamictennis

TTV Wijhe heeft afgelopen weekend op het Nederlands kampioenschap dynamictennis voor koppels twee keer goud en een bronzen plak veroverd.

Goud was er voor het jonge Wijhese koppel Nick Heuvink en Nino Jansen in de D-klasse. Ook in de C-klasse pakte een Wijhese speler de titel. Bert Liefers was samen met zijn Lichtenvoordse gelegenheidspartner Harry Breuker, die de geblesseerde Herbert Heuvink verving, de sterkste. Het brons in die klasse ging ook naar een koppel van TTV Wijhe. In een Wijhes onderonsje bleken Ben en Inge Ruiter net iets sterker dan Gerrit Oosterink en Wim Voskamp.

Het NK vond plaats in sporthal de Lange Slag in Wijhe. In vijf klassen streden ruim veertig koppels om het eremetaal. De organisatie was in handen van de thuisvereniging in samenwerking met de Dynamic Tennis Bond Nederland.