Trainer Henk Wahl schreeuwt niet van de daken dat de volleybalsters van Dash nog in de race zijn voor de titel: ,,Blijf maar met beide benen op de grond, leerde mijn vader mij."
Volledig scherm
PREMIUM
Trainer Henk Wahl schreeuwt niet van de daken dat de volleybalsters van Dash nog in de race zijn voor de titel: ,,Blijf maar met beide benen op de grond, leerde mijn vader mij." © Arjan Gotink

Tussenpaus Wahl brengt het geloof terug in Vorden

VOLLEYBALDreigende exodus van volleybalsters en een aftocht van het landelijk podium: dat hing Dash boven het hoofd. Maar aan de hand van trainer Henk Wahl leeft en lacht de Vordense club nu weer volop.

  1. Sportagenda Zwolle: druk programma topamateurs, beslissende fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?
    Sportagenda Zwolle

    Sportagen­da Zwolle: druk programma topama­teurs, beslissen­de fase korfbal en worden d’Olde Veste en asv Dronten kampioen?

    Er wachten drukke sportdagen, want rond het weekeinde van Hemelvaart worden veel wedstrijden afgewerkt. Neem bijvoorbeeld de topamateurs in het voetbal, die bijna allemaal twee keer in actie komen. Daarnaast naderen de veldcompetities in het korfbal de beslissende fases en wacht er voor eersteklasser d’Olde Veste en tweedeklasser asv Dronten misschien wel een feestje.