Unitas-speelster Sabine Verhoef (15), hier op archiefbeeld tegen HKC,  was met drie treffers ook in de uitwedstrijd tegen Mid-Fryslân weer productief voor haar team.
Volledig scherm
PREMIUM
Unitas-speelster Sabine Verhoef (15), hier op archiefbeeld tegen HKC, was met drie treffers ook in de uitwedstrijd tegen Mid-Fryslân weer productief voor haar team. © Winanda van Zwamen

Unitas verzuimt in eerste promotiewedstrijd de genadeklap te geven, maar wint wel van Mid-Fryslân

korfbalUnitas won in Grou weliswaar de eerste wedstrijd om promotie naar de  Tussenklasse met 17-19, maar de ploeg van trainer Marc Houtman liet de deur voor tegenstander Mid-Fryslân door het kleine verschil nog wel op een kier staan. ,,Win je met zes punten dan geef je een tik, nu zullen ze balen maar blij zijn dat het verschil maar twee punten is", was de conclusie van Houtman. Zaterdag is de return.

  1. De schaduwcarrière van voetbalcommentator Evert ten Napel: ‘Ze noemen me ook wel Bas ten Napel’
    PREMIUM
    DE AFTRAP

    De schaduwcar­riè­re van voetbalcom­men­ta­tor Evert ten Napel: ‘Ze noemen me ook wel Bas ten Napel’

    Als scheidsrechter moet je indruk maken, vindt voetbalcommentator Evert ten Napel, tevens arbiter in het amateurvoetbal. Dus draagt de Ermeloër (78) niet alleen het shirt van Björn Kuipers of Bas Nijhuis mét Fifa-badge, maar steevast ook een korte broek. Een gesprek over gezag, ijdelheid en opstandige ouders. ,,Ze mogen alles van me vinden, maar noem me geen thuisfluiter.”