Carlijn Radstake (6) is blij met elke minuut die ze krijgt in het team van Dynamo: „Als ik er in kom, doe ik gewoon mijn stinkende best en geef ik alles voor het team.”
Volledig scherm
PREMIUM
Carlijn Radstake (6) is blij met elke minuut die ze krijgt in het team van Dynamo: „Als ik er in kom, doe ik gewoon mijn stinkende best en geef ik alles voor het team.” © Wout van Zoeren

Vader en Dochter Radstake samen op avontuur in de Eredivisie

VolleybalCarlijn Radstake en haar vader Jorg maken dit seizoen beiden deel uit van de vrouwelijke hoofdmacht van Dynamo. De één als beginnende spelverdeler, de ander als ervaren trainer. „Thuis is hij gewoon mijn vader maar in de hal is hij de trainer. We proberen dat echt gescheiden te houden.”

 1. Kwiek zwaait opnieuw handvol speelsters uit, hoe gaat de club dit opvangen?
  PREMIUM
  Handbal eredivisie

  Kwiek zwaait opnieuw handvol speelsters uit, hoe gaat de club dit opvangen?

  Kwiek is bezig aan het staartje van de nacompetitie in de eredivisie. De eerste wedstrijd van het tweeluik met Volendam om plek zeven eindigde met 39-39 onbeslist. Zo staat alles nog open voor de return over twee weken. Al geeft niemand er echt veel om of het plek zeven of toch acht gaat worden. Veel interessanter is de vraag hoe Kwiek het vertrek van in totaal zeven speelsters gaat opvangen.
  Raalte