Zondag speelde Rose Marie Nijkamp voor Daisy in de hoofdklasse en daarna ging het direct door naar Charleroi voor een plaatsingstoernooi voor Roland Garros.
Volledig scherm
PREMIUM
Zondag speelde Rose Marie Nijkamp voor Daisy in de hoofdklasse en daarna ging het direct door naar Charleroi voor een plaatsingstoernooi voor Roland Garros. © Pim Velthuizen

Via Apeldoorn naar Charleroi: de tennisagenda van Rose Marie Nijkamp zit helemaal vol

tennisVoor tennisster Rose Marie Nijkamp van het Apeldoornse Daisy zijn het drukke tijden. Toernooien in Oostenrijk, één competitie in Duitsland en twee in Nederland, dan weer door naar België en wellicht binnenkort als klap op de vuurpijl haar eerste deelname aan het Grand Slam toernooi Roland Garros in Parijs.

  1. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
    Mijn bevalling

    Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

    Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.