Volledig scherm
Zomerdrukte bij voetbalvereniging Wenum-Wiesel.

Video | Profclubs uit binnen- en buitenland op voetbalveld Wenum-Wiesel

WENUM-WIESEL - Zomerstop? Bij voetbalvereniging WWNA uit Wenum-Wiesel zijn ze momenteel juist hartstikke druk. De club ontvangst voor het eerst in de geschiedenis diverse profclubs uit binnen- en buitenland.

Steaua Boekarest bijt het spits af en verblijft nog tot en met 16 juli op Sportpark Wiesel. Bijna iedere dag wordt er door de Roemeense voetballers getraind op de velden van de vierdeklasser. In de meeste gevallen gebeurt dat omstreeks 11.00 uur en 17.30 uur.

PSV
Ook landskampioen PSV en Espanyol uit Spanje bereiden zich deze zomer voor op het nieuwe seizoen bij WWNA. De Eindhovenaren nemen van 21 tot en met 23 juli deel aan de Fox Sports Cup in stadion GelreDome in Arnhem en verblijven rond die data in Wenum-Wiesel. Espanyol komt van 25 tot en met 31 juli.

"Dit is de eerste keer dat we trainingskampen organiseren bij WWNA in samenwerking met hotel De Keizerskroon in Apeldoorn", zegt Marianne Alofs-Niessink, een van de initiatiefnemers bij de zondagvierdeklasser. "Eerst dachten we: 'We zien wel welke ploegen er komen'. Nu moeten we al bijna kijken of er nog een plekje vrij is."

Meer in de Stentor van woensdag 6 juli 2016.

Volledig scherm
Zomerdrukte bij voetbalvereniging Wenum-Wiesel.
Profclubs uit binnen- en buitenland op het veld bij voetbalvereniging Wenum-Wiesel. Video: Lars Barendregt