Joren Bloem stapt van ABLOC over naar de nieuwe ploeg TDT-Unibet.
Volledig scherm
Joren Bloem stapt van ABLOC over naar de nieuwe ploeg TDT-Unibet. © Pix4Profs/Tonny Presser

Wielrenner Bloem verkast naar Tietema’s TDT-Unibet

Joren Bloem is volgend seizoen teamgenoot van de Zwolse YouTuber Bas Tietema, bij diens nieuwe continentale ploeg TDT-Unibet. De 22-jarige renner uit het Gelderse Hall komt over van de continentale ploeg ABLOC, waarvoor hij een jaar reed. Bloem heeft getekend voor een jaar.

 1. Bij de Dynamomannen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplusteam’
  PREMIUM
  volleybal

  Bij de Dynamoman­nen is Erik Van der Schaaf de extra plus in Strikwerda’s ‘jeugdplus­team’

  Als het spektakelstuk tussen Dynamo en SSS een voorbode vormt voor de naderende play-offs, dan kan de eredivisie volleybal bij de mannen dit seizoen weleens een zinderende ontknoping krijgen. In een ruim twee uur durend gevecht bedwong de regerend kampioen uit Apeldoorn de verrassende koploper uit Barneveld dan wel in vijf sets, de winnende coach Redbad Strikwerda vond het optreden van zijn ploeg nog lang niet goed genoeg.
 2. Handbaloverzicht: SDOL laat LHC kansloos in derby, Dalfsen wint met Japanse stagiaire op doel
  PREMIUM

  Handbal­over­zicht: SDOL laat LHC kansloos in derby, Dalfsen wint met Japanse stagiaire op doel

  De eerste ontmoeting dit seizoen tussen LHC en SDOL was nog erg spannend. In Lemelerveld won SDOL met slechts één puntje verschil. De return in Luttenberg was minder spectaculair. SDOL troefde LHC op alle fronten af en won met ruime cijfers. Ook Dalfsen boekte een grote overwinning en deed dat met een opvallende tweede keepster in de selectie. De Japanse Aki loopt deze weken stage bij de hoofdklasser.