Jaro Herinx en Alfred Brink van Limax proberen de aanval van Erik van der Schaaf van Dynamo te blokkeren tijdens de wedstrijd woensdagavond.
Volledig scherm
PREMIUM
Jaro Herinx en Alfred Brink van Limax proberen de aanval van Erik van der Schaaf van Dynamo te blokkeren tijdens de wedstrijd woensdagavond. © Wout van Zoeren

Zege op Limax brengt Dynamo stapje dichter bij finale van de play-offs

volleybalHet vlaggenschip van Dynamo blijft op koers voor een plaats in de eindstrijd van de play-offs om de landstitel in het volleybal bij de mannen. Met de 3-1 overwinning tegen Limax zetten de Apeldoorners woensdagavond niet alleen een directe concurrent op grotere achterstand, belangrijker nog is dat ze hun finalekansen geheel in eigen hand blijven houden.

  1. Herstelde Sjors Tijhuis (22) verlengt contract bij Dynamo: ‘Ik wil mijzelf in de kijker spelen’
    VOLLEYBAL

    Herstelde Sjors Tijhuis (22) verlengt contract bij Dynamo: ‘Ik wil mijzelf in de kijker spelen’

    Het kan verkeren. In februari vreesde Sjors Tijhuis voor een voortijdig einde van zijn loopbaan als topvolleyballer. Ruim twee maanden later maakte hij het allesbeslissende punt in de wedstrijd waarin Dynamo zich voor de vijftiende keer tot ’s lands beste clubteam kroonde. Inmiddels zette de Apeldoorner ook zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis met de landskampioen.
    Apeldoorn