Een groot deel van het Dynamo-team blijft komend seizoen bij elkaar. Op beeld (vlnr): Caya van Cooten, Nikky ten Harmsen, Lianne Sonneveld, Lieke Dommerholt, Kelly van de Haar.
Volledig scherm
Een groot deel van het Dynamo-team blijft komend seizoen bij elkaar. Op beeld (vlnr): Caya van Cooten, Nikky ten Harmsen, Lianne Sonneveld, Lieke Dommerholt, Kelly van de Haar. © Wout van Zoeren

Zestal gelooft in ambitieuze plannen vrouwen Dynamo

VOLLEYBALBij het vrouwenteam van Dynamo worden spijkers met koppen geslagen met het oog op komend seizoen. Nadat de staf heeft verlengd zijn ook zes speelsters van de huidige selectie vastgelegd.

De Apeldoornse club wil binnen twee jaar met het vrouwenteam de stap naar de eredivisie zetten. Er wordt hard gewerkt aan een eredivisiewaardig programma en de nodige randvoorwaarden. Met die gedachte in het achterhoofd tekenden Michael Beugelsdijk, assistent Jorg Radstake en teammanager Ernst Lettink een nieuw contract.

Na dat nieuws hebben ook libero Melissa Rouw (21), passer-loper Lianne Sonneveld (17), de midspeelsters Heleen van der Heijden (20) en Yolenthe van Heck (26), diagonaal Kelly van de Haar (23) en spelverdeelster Lisanne Samsom (21) zich voor een extra seizoen verbonden aan de club.

,,We hebben een sterk team, een goed plan met een sterk programma. Dit vormt een krachtige basis om speelsters te benaderen en te binden”, stelt Beugelsdijk. Dynamo werd in de topdivisie als vijfde gerangschikt in het afgelopen seizoen, dat door het coronavirus is ingekort.