Net als tegen Lycurgus (foto) mochten de spelers van Dynamo ook tegen Sliedrecht de armen in de lucht steken. Er werd met 3-1 gewonnen in Zuid-Holland.
Volledig scherm
PREMIUM
Net als tegen Lycurgus (foto) mochten de spelers van Dynamo ook tegen Sliedrecht de armen in de lucht steken. Er werd met 3-1 gewonnen in Zuid-Holland. © Wout van Zoeren

Zodra het loopt, is Dynamo veel te sterk voor Sliedrecht Sport

volleybalNa wat opstartproblemen in de eerste set nam Draisma Dynamo het eredivisieduel met Sliedrecht Sport zaterdag stevig in handen. De foutjes werden minder, het spel werd volwassener en de zorgen verdwenen. Na vier sets was de Apeldoornse lijstaanvoerder klaar met de partij (23-25, 25-20, 25-15, 25-15) en was het drie punten rijker.

 1. Bij SWOL 1894 gaan groei en verlies nog altijd hand in hand
  PREMIUM
  waterpolo

  Bij SWOL 1894 gaan groei en verlies nog altijd hand in hand

  Na weken van coronatesten en louter trainen mochten de waterpolosters van SWOL 1894 eindelijk weer aan de bak. Met het eveneens puntloze De Ham als tegenstander leek de eerste eredivisiezege tot de mogelijkheden te behoren. Maar die vlieger ging niet op. De bezoeksters uit Krommenie maakten prima gebruik van het soms weifelende optreden bij de thuisploeg: 8-12. ,,Het gaat om de herkenning van bepaalde momenten’’, vond de Zwolse oefenmeester Gerrit-Jan Schothans.
 1. PSV-supporters verstoren nachtrust van Olympiakos-spelers
  Play

  PS­V-supporters verstoren nachtrust van Olympiakos-spe­lers

 2. Prachtassist de Jong op Messi helpt Barca aan overwinning
  Play

  Prachtas­sist de Jong op Messi helpt Barca aan overwin­ning