ANP
Volledig scherm
© ANP

Heel Nederland rood op Europese coronakaart, Groningen donkerrood

Nederland is een rode vlek geworden op de Europese kaart van de corona-uitbraak, omdat het aantal nieuwe gevallen de laatste weken explosief stijgt. Groningen is donkerrood, omdat de uitbraak daar naar verhouding het ergst is. De andere elf provincies zijn iets lichter rood.

5 reacties

 • Rob Scholten

  2 maanden geleden
  Degene die verantwoordelijkheid door excuus heeft aangeboden is Rutte cq. kabinet. Wat loopt Simons toch te dromen. Het kabinet werd evenals de bevolking begin 2000 overvallen Er werd direct gehandeld later meer, in juni werden de teugels slapper. Voor die laatste stap is geëxcuseerd. Simons denkt het nu te kunnen maken en draint van haar af op een veel te hoog tempo en vergeet haar eigen leeftijdscategorie laconiek
 • Kees van den Bosch

  2 maanden geleden
  De excuses is heel gemakkelijk gemaakt. Het is duidelijk dat er verkeerde beslissingen zijn genomen, en ook voorwaarden die hadden gesteld moeten worden zijn niet gedaan. bv ga niet direkt naar de kroeg of festival na vaccinatie, dit heeft 2 weken nodig om beschermd te zijn. Maar boven alles dit was veel te vroeg . En dan waren er ook meer mensen gevaccineerd, doen dus denk aan jezelf en anderen, en de nationale gezondheid van alle inwoners van dit land. Vaccineren dat help iedereen
 • jos zoet

  2 maanden geleden
  Dit telt niet... Rutte heeft zijn excuses toch aangeboden!
 • Paul Roodbol

  2 maanden geleden
  Het optimisme uit Den Haag heeft mij pessimistisch gemaakt voor de komende tijd. Als we nu niet heel strikt worden, dan zitten we komende herfst en winter weer in een zware lock down.
 • Harm Platz Platz

  2 maanden geleden
  We gingen de goede kant op. De feestjes, de café's en de festivals gaan nu veel mensen de das om doen met hun vakantie.
 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.