Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg. Ze was zo vriendelijk om wildvreemden, van wie ze de kwijtgeraakte koffer zag staan, te appen. Schiphol waarschuwt: Dat is lief bedoeld, maar niet de bedoeling.
Volledig scherm
PREMIUM
Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg. Ze was zo vriendelijk om wildvreemden, van wie ze de kwijtgeraakte koffer zag staan, te appen. Schiphol waarschuwt: Dat is lief bedoeld, maar niet de bedoeling. © Caspar Huurdeman

‘Je koffer staat bij band 7’, appt Jasmijn (29) naar wildvreemden (maar daar is Schiphol niet blij mee)

Heeft Jasmijn Blokhuis uit Bunschoten-Spakenburg een trend ontketend onder vakantiegangers? Toen ze op Schiphol landde en op haar koffer wachtte, speurde ze naar 06-nummers in de enorme berg ‘weeskoffers’. En dan: appen maar. Hij staat hier! ,,Mensen appten terug: ‘Je bent mijn held’.” Toch is het niet de bedoeling, waarschuwt Schiphol. 

  1. Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’
    PREMIUM
    41

    Oudste badplaats van Nederland piekert zich suf over wegblijven bezoekers: ‘De belevenis is niet optimaal’

    Op een paar hele drukke dagen na, bleef het ondanks het prachtige weer deze zomer opvallend rustig op het strand van Scheveningen. Strandtenthouders hebben het over ‘een rampzalige zomer’. De gemeente denkt dat mensen door de stijgende prijzen ‘twee keer nadenken’ over een dagje strand, maar ondernemers en politici vermoeden dat het probleem echt bij de badplaats ligt. ‘Er moet een charmeoffensief komen'.