Screenshot Hotelkamerveiling.nl.
Volledig scherm
Screenshot Hotelkamerveiling.nl.

Klanten failliete Hotelkamerveiling kunnen mogelijk fluiten naar geld

Voor een prikkie een lastminute hotelkamer op de kop tikken via Hotelkamerveiling zit er niet meer in. De coronacrisis heeft het bedrijf genekt. Consumenten moeten maar afwachten of ze hun geld nog terugzien. Ook hotels zijn gedupeerd.

2 reacties

 • H.A. Unen

  4 dagen geleden
  Vorige week, net nadat het faillissement van http://hotelkamerveiling.nl door de rechter uitgesproken werd, heb ik Matthijs nog een lange e-mail gestuurd, met het dringende verzoek om contact met mij op te nemen. Indien hij niet reageren zou, dan zou ik de publiciteit opzoeken. Ik wist immers nog niet, dat het bedrijf failliet verklaard was. Uiteraard ben ik voor honderden euro's gedupeerd. Schokkend vind ik het, dat Matthijs dit hele jaar heeft gedaan alsof zijn neus bloedde. Hij heeft ons beduveld.
 • H.A. Unen

  4 dagen geleden
  Volgens mij wist Matthijs al in april van dit jaar dat zijn onderneming in zwaar weer verkeerde, maar ging hij nog vele maanden door met het veilen van de kamers. Ik ken Matthijs, zijn broer Jasper en zijn vader Klaas al sinds 2007 en kwam met mijn vrouw en jongste zoon ook regelmatig logeren in hun hotel 't Paviljoen in Rhenen. Dit jaar heb ik vele malen telefonisch en schriftelijk contact net hem en zijn team gezocht, maar steeds werd hij "vakkundig" door zijn medewerksters afgeschermd.
 1. Gezin 'Ik Vertrek' trotseert bijna 49 graden op Sicilië: 'Alsof je door de woestijn loopt’
  PREMIUM
  VIDEO

  Gezin 'Ik Vertrek' trotseert bijna 49 graden op Sicilië: 'Alsof je door de woestijn loopt’

  Alsof je door een kurkdroge Afrikaanse woestijn zwalkt, met voortdurend een gloeiend hete föhn in je gezicht. Zo omschrijft Natasja Janssen uit Landgraaf het reilen en zeilen op Sicilië, waar gisteren met 48,8 graden een Italiaans en mogelijk een Europees record werd gemeten. Natasja bestiert op het Italiaanse eiland met haar echtgenoot een bed and breakfast, midden tussen de olijf- en wijngaarden in Chiaramonte Gulfi. ,,Onze Nederlandse gasten blijven zo veel mogelijk binnen.“