Veel mensen boeken vakantie nu scholen week eerder dichtgaan

videoNu de scholen een week eerder dichtgaan, boeken ouders met jonge kinderen gauw nog een vakantie voor volgende week, blijkt uit een rondgang langs verschillende aanbieders.

5 reacties

 • Sina Hogeboom

  5 maanden geleden
  Voor lekker doen je kan met die maatregelen niet jaar in jaar uit bezig blijven.Mensen moeten ook kunnen leven daar zijn het mensen voor!!
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  Mooie foto hoor.. 60 % zonder mondkapje op.. Maar lekker naar DE Zon. Heerlijk. Voordeel is dat de Zon virussen Doodt in de lucht, dus dan is de lucht ,,, schoon,,,
 • Eduard N.

  5 maanden geleden
  Inderdaad, op deze manier schiet deze zinloze maatregel zijn doel volkomen voorbij!! Maarja egoïsme viert hoogtij. Een gehele lockdown gloort!!
 • JM SCHINKEL

  5 maanden geleden
  Ik denk dat het mensen zijn die geen kerstboom meer konden vinden . Of hem te duur vonden ( ha ha)
 • Julius Bruins

  5 maanden geleden
  En zo schiet deze zinloze maatregel zijn doel weer voorbij, de mens is gewoon onverbeterlijk. De Overheid kan het geld beter in de zak houden en alles gewoon uit laten razen, dat is gewoon de natuur.
 1. Robert uit Apeldoorn gooit hartje pandemie het roer om en begint... een reisbureau
  PREMIUM

  Robert uit Apeldoorn gooit hartje pandemie het roer om en begint... een reisbureau

  Corona? Ja, de reisbranche had het heel zwaar. En er gaan - de steunmaatregelen stopten vanaf oktober - misschien nog wel wat bedrijven onderuit. Maar er kwamen tijdens de pandemie toch ook 458 nieuwe reisbureaus bij, zo blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Zoals die van IJsland-specialist Robert van Dijk (39) uit Apeldoorn. Hij verloor een paar jaar geleden zijn vriendin. ,,Zij inspireerde mij om mijn passie te volgen.”