Volledig scherm
© Jan Willem Klein Horstman (News United)

Auto ramt verkeersbord en hectometerpaal uit de grond op A1 bij Holten

Een auto met aanhanger is zaterdagmiddag van de A1 geraakt ter hoogte van Holten. Daarbij is een verkeersbord en een hectometerpaal uit de grond gereden. Door de klap is het reservewiel en het hectometerpaaltje door de lucht gevlogen. Bij het ongeval zijn geen gewonden gevallen.

De automobilist die achter de auto met aanhanger reed heeft het reservewiel ontweken maar kreeg wel het hectometerpaaltje voor de auto. Daardoor liep die auto flinke schade op, wat er toe leidde dat de auto moest worden afgesleept. De auto met aanhanger heeft veel lakschade aan de voorkant van de auto. De bestuurder van die auto gaf aan dat hij door de laagstaande zon van de weg raakte.

  1. Miljoenenproject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’
    PREMIUM

    Miljoenen­pro­ject verbreding A1 (bijna) geruisloos van start. ‘Niet met gele hesjes in de berm’

    Geen grootschalige protesten van omwonenden of natuurorganisaties die de barricade opgingen. Het megaproject rond de verbreding van de A1 gaat volgende maand van start na een (bijna) geruisloze voorbereiding. Met 400 miljoen euro en tien jaar werk één van de grootste en langstlopende infraprojecten van Rijkswaterstaat. ,,Ook wij profiteren van een bredere A1, daarom staan we niet met gele hesjes in de berm”, denkt John Relou van Belangenvereniging Bathmen

Deventer