Bruiloftsgrap blijkt gevaarlijk: biergevel in Rijssen waait om

videoEen geintje met kratjes bier, in aanloop naar een bruiloft. Het fenomeen duikt de laatste jaren geregeld op, en ook Twentse bruidsparen in spé kunnen zo nu en dan rekenen op een huis vol lege flesjes, of een woning verbouwd tot een groene kathedraal. De vriendengroep van nieuwbakken echtpaar Wouter en Joëlla uit Rijssen probeerden iets soortgelijks. Maar dat verliep moeizamer dan ze dachten.

 1. Student Daniël zit vanwege woningnood op camping in Diepenveen: ‘Het begint wel frisjes te worden’
  PREMIUM

  Student Daniël zit vanwege woningnood op camping in Diepenveen: ‘Het begint wel frisjes te worden’

  Met je vader in een caravan wonen omdat je geen studentenkamer kan vinden. Daniël Noorlander (18), uit Kollumerzwaag (Friesland), kan erover meepraten. De jongeman studeert archeologie aan het Saxion in Deventer en leeft al drie weken lang noodgedwongen met zijn vader Ben op camping De Kleverkamp in Diepenveen. ,,Als het straks echt koud wordt, moeten we iets anders gaan verzinnen.’’
 2. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
  Update

  1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

  Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.

Deventer