De ontwerpschets van het nieuwe Reggesteyn aan de Noetselerbergweg.
Volledig scherm
PREMIUM
De ontwerpschets van het nieuwe Reggesteyn aan de Noetselerbergweg. © NOAHH | Network Oriented Architecture en Braaksma & Roos Architectenbureau.

Kost nieuwbouw scholengemeenschap Reggesteyn in Nijverdal echt bijna 39 miljoen euro? Niemand weet of dat getal wel klopt

Dat de nieuwbouw van de christelijke scholengemeenschap Reggesteyn in Nijverdal duurder gaat uitvallen dan gedacht is voor iedereen zo klaar als een klontje. Maar moet deze nieuwe ‘campus’ bijna 39 miljoen euro gaan kosten? Klopt die berekening wel? Ook bij de gemeente Hellendoorn zijn ze daar niet meer helemaal zeker van.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.