Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten doet een oproep aan alle inwoners om een kaart te maken en deze in te zenden zodat ViaVie eenzame ouderen hiermee in de maand december kan blij maken.
Volledig scherm
PREMIUM
Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten doet een oproep aan alle inwoners om een kaart te maken en deze in te zenden zodat ViaVie eenzame ouderen hiermee in de maand december kan blij maken. © Liselotte Kolthof

Oproep om eenzame ouderen in Holten op te vrolijken met kaart in feestmaand: ‘Situatie is schrijnend’

Wat een klein gebaar teweeg kan brengen. Franske Veltman van ViaVie Welzijn Rijssen-Holten zorgde er al voor in het voorjaar. Ouderen die dolgelukkig worden van een eenvoudig kaartje in de bus tijdens de coronacrisis. Zelfgemaakt of gekocht, dat maakt niet uit. Dus gaat ze komende maand door met de actie.

 1. De provincie wil zelf onderzoek doen naar doodgereden zandhagedissen op Holterberg
  PREMIUM

  De provincie wil zelf onderzoek doen naar doodgere­den zandhage­dis­sen op Holterberg

  Om zeker te weten of reptielen op de Sallandse Heuvelrug worden verstoord of zelfs gedood, is eigen onderzoek nodig van de provincie. Zo luidt de uitspraak van Gedeputeerde Staten. ,,De onderzoeksgegevens die aangeleverd zijn door Stichting NatuurAlert Nederland kunnen onvoldoende gebruikt worden voor een goed juridisch onderbouwd besluit”, aldus de provincie. De mountainbikeroute blijft voorlopig dicht.
 1. Speeltuinapparatuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'
  Play

  Speeltuin­ap­pa­ra­tuur gejat: 'De kinderen zijn de dupe'

 2. Melania Trump neemt alvast afscheid als first lady in video
  Play

  Melania Trump neemt alvast afscheid als first lady in video

Deventer