Volledig scherm
Burgemeester Arco Hofland (midden) is blij met de uitverkiezing. © VNO-NCW Midden

Rijssen-Holten -vriendelijkste MKB-gemeente van Overijssel

HOLTEN - Rijssen-Holten is door ondernemers verkozen tot meest MKB-vriendelijkste gemeente van Overijssel. Burgemeester Arco Hofland ontving de prijs dinsdag uit handen van regiomanager Hans Bakker van MKB-Nederland.

Dit gebeurde tijdens een bijeenkomst waar het voltallige college van B en W en vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen bij aanwezig waren.

Rijssen-Holten prolongeert hiermee de titel die zij ook in 2013 en 2011 jaar in de wacht sleepte. Dalfsen en Hardenberg zijn geëindigd op de tweede en derde plek. ,,Rijssen-Holten laat zien hoe het kan en mag als voorbeeld dienen in Overijssel", aldus regiomanager Hans Bakker van MKB Midden.

Burgemeester Arco Hofland reageerde verheugd op de uitverkiezing: ,,Ik ben blij en zeer trots met deze prijs, voor de derde keer mkb-vriendelijkste gemeente van Overijssel zijn is geweldig. Wij hebben deze prijs natuurlijk te danken aan onze eigen actieve ondernemers. Door het ondernemerschap dat diep geworteld is in Rijssen-Holten wordt op diverse terreinen op constructieve wijze met elkaar samengewerkt".

Deventer