Zeker tien jaar ging de talentenjacht door het leven als The Voice of Almelo, maar die naam kan niet meer: vier scholen hebben direct voor een naamswijziging gekozen, toen de beerput over The Voice of Holland los werd getrokken (archieffoto van finale in Theateh).
Volledig scherm
PREMIUM
Zeker tien jaar ging de talentenjacht door het leven als The Voice of Almelo, maar die naam kan niet meer: vier scholen hebben direct voor een naamswijziging gekozen, toen de beerput over The Voice of Holland los werd getrokken (archieffoto van finale in Theateh). © Rikkert Harink

Schandalen bij The Voice leiden tot naamswijziging bij scholen in en om Almelo: ‘Hier wil je niet aan gelinkt worden’

ALMELO/VROOMSHOOP - De ophef rond televisieprogramma The Voice of Holland heeft er toe geleid dat scholen hun talentenjachten een andere naam hebben gegeven. In Almelo, Vroomshoop en Rijssen heet wat eerst The Voice was nu Best Singer. „Je wilt niet dat mensen de naam associëren met ons evenement.”

 1. Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwinning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen
  PREMIUM
  update

  Volleybal: Apollo 8 boekt moeizame overwin­ning op Sudosa-Desto, mannen van Set-Up’65 kronen zich tot kampioen

  Het koste de nodige moeite, maar na vijf sets had Apollo 8 de winst binnen tegen Sudosa-Desto. Daarmee verkleinde het de achterstand op koploper Utrecht tot twee punten. In de lagere competities kroonden de mannen van Lammerink Installatiegroep Set-Up’65 zich tot kampioen, terwijl de vrouwen van Gemini opnieuw een belangrijke stap richting handhaving zetten.
  Rijssen