Arturo Dalhuisen, net voordat hij een Michelinster bemachtigde in de White Room van het Krasnapolsky
Volledig scherm
PREMIUM
Arturo Dalhuisen, net voordat hij een Michelinster bemachtigde in de White Room van het Krasnapolsky © Marco Okhuizen

Sterrenkok Arturo Dalhuisen aan de slag bij Voltaire

Arturo Dalhuisen gaat na een tussenperiode van twee jaar weer aan de slag in het topsegment van de restaurantwereld. De talentvolle kok, afkomstig uit Holten, kookte een Michelinster bij The White Room van het Krasnapolskyhotel in Amsterdam. Nu heeft Michelin bekend gemaakt dat Dalhuisen gaat koken in Voltaire. Dat toprestaurant van Parc Broekhuizen in Leersum heeft één Michelinster. 

  1. Deventer stadschroniqueur Henk van Baalen schrijft boek voor de allerjongsten: ‘Geweldig om te doen’
    PREMIUM

    Deventer stadschro­ni­queur Henk van Baalen schrijft boek voor de allerjong­sten: ‘Geweldig om te doen’

    Vertellen over de geschiedenis van Deventer is wat stadschroniqueur Henk van Baalen al jaren het liefste doet. Zijn oeuvre is nu verrijkt met een geschiedenisboek voor kinderen. De Brink, de Waag, Woeste Willem, het Vogeleiland, deze plekken herbergen veel verhalen. Van Baalen bezocht met zijn twee kleinkinderen de hele stad en vertelde de geschiedenis achter alle plekken. Dat is nu verwerkt in het boek Met Opa Henk door Deventer. ,,Ook volwassenen kunnen veel van dit boek leren.’’

Deventer