Toeterende treinen houden bewoners uit Holten vanaf uur of vijf uit hun slaap

Met videoBewoners van de wijk De Kol in Holten zijn vanmorgen vanaf een uur of vijf bruut uit hun slaap gehaald door toeterende treinen. Dat had te maken met een defecte goederentrein langs de Deventerweg.

13 reacties

 • Frans Van Schaik

  4 maanden geleden
  Bij een overweg die zgn in de storing ligt is het volgens voorschrift verplicht deze met maximaal 10 km/u te naderen en herhaaldelijk fluitsignaal te geven voor elke trein die deze nadert. Dat was dus in deze situatie zo. Puur een veiligheidsvoorschrift. Om eventueel overstekend wegverkeer te waarschuwen.
 • Ruben Proost

  4 maanden geleden
  Geachte reiziger, de handzeep in het toilet is op. Voor uw en onze veiligheid rijden we daarom niet verder. NS zet bussen in. Bedankt voor uw begrip.
 • Hans van Dijk

  4 maanden geleden
  Martin Vedder, deze loc op de foto, behoort tot de modernste van zijn serie. En zelfs op de modernste locs, kan een technisch probleem, of mogelijk een systeem of computerstoring optreden. En ook nieuwe treinen die niet gewassen worden, zien er vies uit.
 • Bob Buckmann

  4 maanden geleden
  Grappig: wij hebben hier op de Veluwe een vacantiehuisje in de buurt en sommige gasten daarvan zeggen dat ze "niet slapen van de stilte" :-)
 • Hans van Dijk

  4 maanden geleden
  @Bart Alpha, dus als ik jouw goed begrijp, zouden Politie en Brandweer s,nachts geen sirenes meer mogen gebruiken, in verband met jouw mogelijk verstoorde nachtrust? En is jouw volgende stap, vervolgens rond 22u en 7u s, niet meer vliegen op Schiphol? Zucht....