Een lintje tijdens de jaarlijkse lintjesregen voor Defensie in het Nationaal Militair Museum.
Volledig scherm
Een lintje tijdens de jaarlijkse lintjesregen voor Defensie in het Nationaal Militair Museum. © ANP

Tweetal uit Holten wordt verrast met een lintje, van wie één op zijn laatste werkdag

LINTJESREGEN 2021Ze werd met een smoesje naar het gemeentehuis in Rijssen gelokt en daar vanochtend verrast met een lintje. Mieke Gruijters-Urff werd door burgemeester Arco Hofland benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Ze maakt zich al decennialang verdienstelijk voor de samenleving. Haar plaatsgenoot Anton van Beek werd ook onderscheiden, na zijn laatste werkdag bij Natuurdiorama Holterberg.

0 reacties

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  2

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Programmeur Job kijkt uit naar dampend Burgerweeshuis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerkende bandjes’
  PREMIUM

  Program­meur Job kijkt uit naar dampend Burgerwees­huis: ‘Ik heb vooral te doen met al die kleine, hardwerken­de bandjes’

  De cultuursector beleeft donkere tijden. Muzikanten, artiesten, theaters, popzalen en musea verkeren in crisis vanwege corona. Wat doet dat met de mensen die de kost verdienen in die branche? Kiezen ze rigoureus voor een carrièremove? Of houden ze vol, hopend op betere tijden? Ze vertellen hun verhaal. Vandaag: Job Rebergen, programmeur van popzaal Burgerweeshuis in Deventer.

Deventer