Verwijderen stekker oorzaak van chaletbrand in Holten

videoEen chalet op een bungalowpark aan de Reebokkenweg in Holten is dinsdagmiddag in vlammen opgegaan. Het vuur sloeg uit het dak van de vakantiewoning.

Tegen 15:00uur brak de brand uit op het vakantiepark. De brand ontstond nadat de bewoner tijdens het klussen een stekker uit het stopcontact trok. Hierbij kwam een vonk vrij die in aanraking kwam met terpentine. In luttele seconden breidde de brand zich uit. De bewoner kon op tijd uit het chalet komen.

De brandweer probeerde overslag naar een naastgelegen chalet te voorkomen. Daarin is de brandweer geslaagd. De brand was aan het einde van de middag geblust.

Volledig scherm
© Hof van Twente Fotografie
  1. Kratjes bier met 25 flesjes dankzij een extra Deventer D'iesseltje
    PREMIUM

    Kratjes bier met 25 flesjes dankzij een extra Deventer D'iessel­tje

    Ze zijn door DAVO Bieren niet aan te rukken, de D'iesseltjes (samentrekking van Démpter Iesseltje). De speciale jubileumbiertjes ter ere van het 1250-jarig bestaan van Deventer stromen als een kolkende goudgele rivier richting horeca, slijters en supermarkten in de koekstad en directe omgeving. Deze week beleeft de Dunkel Weizen een primeur: bij elk kratje Grolsch (beperkte oplage: 3.000 stuks) wordt in de Deventer supermarkten een D'iesseltje geleverd als extra, 25ste flesje.

Deventer