1. Jan uit Raalte (71) heeft monstertocht over 100 Franse bergen volbracht: ‘Nu is er rust in mijn hoofd’
  PREMIUM

  Jan uit Raalte (71) heeft monster­tocht over 100 Franse bergen volbracht: ‘Nu is er rust in mijn hoofd’

  De Mont Ventoux, de Galibier, de Tourmalet. Namen die de harten van wielerliefhebbers sneller doen kloppen. Jan Viscaal uit Raalte heeft ze allemaal gezien én beklommen, als onderdeel van de Honderd Cols Tocht. Afgelopen vrijdag fietste hij de laatste etappe van de tocht van ruim 4000 kilometer dwars door Frankrijk. ,,Het uitzicht, de natuur, het ruige landschap. Ik kan er geen genoeg van krijgen.’’
 2. Noodfietsbrug om veiligheid Kruispunt Bos te vergroten, D66 Raalte wil dat gemeente het onderzoekt
  PREMIUM

  Noodfiets­brug om veiligheid Kruispunt Bos te vergroten, D66 Raalte wil dat gemeente het onderzoekt

  Een noodfietsbrug zodat inwoners uit Raalte en omgeving veilig Kruispunt Bos kunnen passeren. Het is de wens van D66 Raalte. Het is volgens de partij tijd voor noodoplossingen, nadat enkele maanden geleden de zoveelste vertraging voor de opwaardering van het kruispunt optrad. D66 wil dat de gemeente Raalte onderzoekt wat het kost en hoe lang het duurt om een noodfietsbrug te plaatsen over het kruispunt.
 1. KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging
  CHECK JOUW GEMEENTE

  KAART | Veel gemeenten kunnen positieve tests op 1 hand tellen, alleen in deze provincie (lichte) stijging

  Een grijze coronakaart vandaag in Oost-Nederland: opnieuw daalt het aantal positieve testuitslagen in de regio’s van de Stentor. Flevoland noteert nog wel een lichte stijging, terwijl heel Nederland het laagste aantal positieve tests noteert sinds begin juli. Opvallend is dat er in de regio’s van de Stentor zowel nul ziekenhuisopnames als nul sterftegevallen gemeld werden.