Auto te water in Wijhe: drie personen naar het ziekenhuis

VIDEODrie inzittenden van een auto die zondagochtend bij Wijhe te water raakte, zijn gewond geraakt. Alle drie de slachtoffers zijn met onbekende verwondingen en onderkoelingsverschijnselen naar het ziekenhuis gebracht.

 1. Wat doen Canadezen die voor oorlogsherdenking naar Lettele komen ineens tussen de trampolines van de speelgoedwinkel?
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Wat doen Canadezen die voor oorlogsher­den­king naar Lettele komen ineens tussen de trampoli­nes van de speelgoed­win­kel?

  Een groep Canadese militairen is in Lettele op bezoek geweest voor de herdenking van drie soldaten die daar in de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog om het leven kwamen. Naast de gebruikelijke plechtigheden bij het monument in het dorp trok het gezelschap ook naar een vreemde plaats: de speelgoedwinkel even verderop. Daar gebeurde tijdens de bevrijding van Lettele iets opmerkelijks.
  Lettele
 2. 
Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’
  PREMIUM

  Wethouder over dode weg in Wesepe: ‘Ik ga niet naar de provincie voor een zak geld, gedane zaken nemen geen keer’

  Wethouder Marcel Blind van de gemeente Olst-Wijhe is niet van plan om bij de provincie Overijssel aan te kloppen om de doodlopende N348 in Wesepe aan te pakken. Volgens hem is het te lang geleden om daar nog op terug te komen: ,,We praten over besluitvorming van 20 jaar en langer geleden. Leefbaarheid stond toen niet hoog op de agenda. Nu zou daar meer ruimte voor zijn.”
  Olst