Volledig scherm
De brandweer werd ook opgeroepen om hulp te verlenen na de crash langs de N332. © Jan Willem Kleinhorstman / News United.

Automobilist crasht in sloot langs N332 bij Holten

Een auto is vrijdagavond van de weg geraakt en in een sloot beland langs de N332 tussen Nieuw-Heeten en Holten.

Het ongeval deed zich kort voor 22.00 uur voor. Getuigen verleenden eerste hulp aan de bestuurder. In de auto rookten zij een sterke alcohollucht. De getuigen haalden vervolgens de autosleutels uit het contact. De bestuurder viel vervolgens in slaap.

De bestuurder werd door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde uiteindelijk niet mee naar het ziekenhuis. De politie nam de man mee naar het politiebureau voor een ademanalyse om vast te stellen hoeveel de man zou hebben gedronken.

Één rijstrook van de N332 tussen Holten en Nieuw-Heeten werd na het ongeluk afgesloten. De politie regelde het verkeer. Na de bergingswerkzaamheden werd de weg weer vrijgegeven.

Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragingen Groninger boeren

    Activiste Caroline van der Plas uit Deventer betreurt misdragin­gen Groninger boeren

    ,,Ik snap werkelijk niet wat de boeren, die zich in Groningen misdroegen, heeft bezield. Emoties snapt iedereen, maar wat jullie deden, kan gewoon niet. Jullie wangedrag straalt af op de hele sector. Domme actie.’’ Met die niet mis te verstane woorden reageert Caroline van der Plas via Twitter op actievoerende boeren die vanmiddag in Groningen de deur van het provinciehuis ramden, met eieren gooiden en afzettingen omver reden.

Salland