Volledig scherm
Het nieuwe evenement Beach & Balls in Heeten krijgt volgend jaar een vervolg © FOTO HISSINK

Beach & Balls Heeten voor herhaling vatbaar

De eerste editie van het nieuwe evenement Beach & Balls in Heeten smaakt naar meer. ,,We gaan zeker een volgende editie houden", zegt Iris Lenderink van de organisatie. Met de combinatie van een actief middagprogramma en een muzikaal feest in de avond wilde een groep Heetenaren het aloude tentfeest doen vergeten. Dat concept was in hun ogen sleets geworden. 

Overdag deden acht teams mee aan het beachvolleybaltoernooi, dat werd gehouden op het strand-voor-een-dag voor gemeenschapscentrum ’t Scheultie in Schoonheten. Met publiek erbij schat Lenderink dat er overdag ongeveer tachtig mensen waren. Het avondprogramma met muziek van dj's trok naar schatting 170 tot 180 bezoekers. Leermomentje voor de volgende keer: er zat nu teveel tijd tussen het middag- en het avondprogramma, waardoor van de beachvolleyballers eigenlijk niemand bleef voor het muzikale deel. ,,Dat moeten we volgend jaar dus meer in elkaar laten overlopen.”

  1. Bunkercross vervangt Lemelerveldse loop in Sallands Cross Circuit

    Bunker­cross vervangt Lemeler­veld­se loop in Sallands Cross Circuit

    Ten Broeke makelaardij en verzekeringen stopt met de organisatie van de Lemelerveldse crossloop, waarmee het Sallands Cross Circuit (SCC) sinds 2008 jaar in jaar uit werd afgesloten. De afsluiting van het nieuwe SCC-seizoen is nu op 19 januari de Bunkercross, een pittige kuitenbijter op landgoed De Haere bij Olst. Hoonhorst, afgelopen jaargang door de Sallandse lopers uitgeroepen tot ‘best georganiseerde cross’, blijft wel op de kalender met tien lopen. Zaterdagmiddag begint de inschrijving voor het nieuwe seizoen.

Salland