Wim en Uupke van Pijkeren werden de dupe van malafide pannenverkopers. Nu willen ze anderen waarschuwen. Zodat die niet ook de dupe worden.
Volledig scherm
PREMIUM
Wim en Uupke van Pijkeren werden de dupe van malafide pannenverkopers. Nu willen ze anderen waarschuwen. Zodat die niet ook de dupe worden. © Gerard Vrakking

Bejaard stel uit Heino waarschuwt voor malafide pannenverkoper

De ernstige zieke Wim (82) en zijn vrouw werden de dupe van uitgekookte oplichters. De pannenset die ze aan de deur kochten blijkt voor een prikkie op bol.com te staan. 

Kom maar even binnen, zei Uupke van Pijkeren (82), toen er een man voor de deur stond die een hele verhandeling hield over een installatie van de gemeente op de stoep. ,,Vooral omdat mijn man ernstig ziek is, dan kon hij het verhaal ook aanhoren.''

  1. Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Genieten op eerste onwennige terrasdag in maanden, in theater zit publiek ook op podium

    Het is 1 juni en om klokslag 12.00 uur gingen de terrassen en musea weer open. Veel mensen stonden al te wachten langs de stoeltjes en terrastafeltjes en er werd massaal afgeteld. Na de heropening ontstonden wachtrijen, maar werd er ook als vanouds weer genoten van een heerlijk drankje. Bij recreatieplassen en langs de IJssel was het ook druk. Op sommigen plekken werd het zelfs te druk en dus werden parkeerplaatsen afgesloten bij enkele recreatieplassen. Hoe verliep deze veelbesproken 1 juni verder? Lees hieronder alles terug in ons liveblog.

Salland