De schutting rond een huis aan de Wandelingen in Wijhe heeft tot een conflict tussen buren en de gemeente geleid. De eigenaar moet zijn schutting deels verlagen.
Volledig scherm
PREMIUM
De schutting rond een huis aan de Wandelingen in Wijhe heeft tot een conflict tussen buren en de gemeente geleid. De eigenaar moet zijn schutting deels verlagen. © Ruben Meijerink

Bewoner moet omstreden schutting van bijna 30 meter lang in Wijhe met spoed gedeeltelijk verlagen

De bewoner die eind vorig jaar uit privacy-overwegingen een schutting van bijna 30 meter lang plaatste rond zijn perceel aan de Wandelingen in Wijhe, moet van de gemeente een deel van dat bouwwerk verlagen. En daarvoor heeft de man niet al te lang meer.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?