Bewoners van de Ceintuurbaan geven raadsleden en B en W vergeet-mij-nietjes.
Volledig scherm
PREMIUM
Bewoners van de Ceintuurbaan geven raadsleden en B en W vergeet-mij-nietjes. © Gerard Vrakking

Bewoners Ceintuurbaan zeggen het met: zaadjes van vergeet-me-nietjes

Met potjes, gevuld met zaadjes van vergeet-me-nietjes, zijn bewoners van de Ceintuurbaan in Raalte donderdag naar het gemeentehuis gegaan. Voorafgaand aan de begrotingsraad deelden de inwoners het presentje uit aan de raadsleden. ,,Wij vragen de politiek om ons niet te vergeten‘’, liet de buurtbewoonster Thea Woesthuis weten.

Bewoners van de Ceintuurbaan storen zich onder meer aan de hardrijders in hun straat. Regelmatig lappen volgens aanwonenden auto’s, bussen, vrachtwagens en zelfs tractors de toegestane snelheid van dertig kilometer per uur aan hun laars. Een andere zorg van de bewoners zijn de vernielingen en de herrie die dronken jongeren van discobussen hier veroorzaken.

 1. Voor het eerst gaat er een streep door Triatlon Holten: ‘Met pijn in het hart dit besluit genomen’
  PREMIUM

  Voor het eerst gaat er een streep door Triatlon Holten: ‘Met pijn in het hart dit besluit genomen’

  In 2015 mochten recreanten door het extreem warme weer niet meedoen, maar ging de Triatlon Holten nog wel door voor professionals. Nu gaat er voor het eerst in de geschiedenis een streep door het gehele evenement. Dat heeft de organisatie besloten. Het is volgens voorzitter Martin Pieters onverantwoord om in de coronacrisis het internationale sportevenement eind juni door te laten gaan.
 2. Corona-update | Drie doden in verpleeghuis Meppel, bungalowketen dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaartkisten
  VIDEO

  Corona-update | Drie doden in verpleeg­huis Meppel, bungalowke­ten dreigt kopje onder te gaan en run op uitvaart­kis­ten

  De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag onder meer: het verhaal van de 99-jarige Herman uit Zutphen die zijn verjaardag volgende week gedwongen op een andere manier moet vieren. Daarnaast werden meerdere jongeren bekeurd in Dedemsvaart vanwege het negeren van het samenscholingsverbod. Tot slot werd SC Genemuiden getroffen door het overlijden van een clubicoon.

Salland