Oscar Langeveld, hier op een archieffoto, voert het woord namens de bezwaarmakers tegen de komst van de fietstunnel in de Ter Stegestraat in Olst.
Volledig scherm
PREMIUM
Oscar Langeveld, hier op een archieffoto, voert het woord namens de bezwaarmakers tegen de komst van de fietstunnel in de Ter Stegestraat in Olst. © Gerard Vrakking

Bezwaarmakers boos over start werk aan fietstunnel Olst: ‘Raad van State moet zaak nog behandelen’

Nu al starten met werkzaamheden voor de aanleg van de fietstunnel aan de Ter Stegestraat in Olst is voorbarig. Dat vinden de bezwaarmakers tegen de plannen. Er moet immers nog een uitspraak komen van de Raad van State. „Het is niet netjes van de gemeente om nu al allerlei werkzaamheden uit te gaan voeren”, zegt Oscar Langeveld, één van de bezwaarmakers.

 1. Gemeenteraad zet lichten op groen voor fietstunnel in Olst. Tegenstanders stappen naar de rechter
  PREMIUM

  Gemeente­raad zet lichten op groen voor fietstun­nel in Olst. Tegenstan­ders stappen naar de rechter

  De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft de seinen op groen gezet voor de komst van een fietstunnel in Olst. De fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat is al maanden voer voor discussie, maar niet in de raadszaal. De bewoners die bezwaar hebben gemaakt tegen het plan, onder aanvoering van Oscar Langeland en Ab Visser, rest niets anders dan de gang naar de Raad van State.
 2. Bekende coverband betaalt boete voor fan Nathalie (27) uit Raalte: ‘Zó stom dat ik die telefoon had gepakt’
  PREMIUM

  Bekende coverband betaalt boete voor fan Nathalie (27) uit Raalte: ‘Zó stom dat ik die telefoon had gepakt’

  ‘Wie is de dame die in de omgeving van Raalte een boete heeft gekregen voor fietsen met telefoon in de hand? We vinden het tasje aan je stuur zo mooi dat wij graag je boete betalen!’ Deze oproep van The Dirty Daddies heeft een bijzondere ontknoping. Voor de band, maar ook voor de anonieme vrouw op de foto die de politie Raalte deelde. Maar moet je als band wel zo’n boete willen vergoeden?

Salland