Brendan Adams en Evelien van Adrichem hebben voor hun bedrijf Holsto Tuinen het Skal-certificaat gekregen. Dat betekent dat ze erkend zijn om hun biologische producten.
Volledig scherm
PREMIUM
Brendan Adams en Evelien van Adrichem hebben voor hun bedrijf Holsto Tuinen het Skal-certificaat gekregen. Dat betekent dat ze erkend zijn om hun biologische producten. © Ronald Hissink

Bij Holsto Tuinen in Olst kun je nu biologisch tuinshoppen, maar wat heb je daaraan?

Gemakkelijk biologisch shoppen in het tuincentrum. Dat kan bij Holsto Tuinen in Olst. Eigenaren Brendan Adams en Evelien van Adrichem willen zo duurzaam mogelijk werken. Onlangs kregen ze het Skal-certificaat van de onafhankelijk toezichthouder voor biologische producten in Nederland. Maar wat maakt hen zo uniek?

0 reacties

 1. csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

  csv Apeldoorn bekert verder, tiental DVS houdt SV Urk op een gelijkspel en HHC krijgt flinke dreun van Katwijk

  Wilde HHC Hardenberg in het restant van dit seizoen nog een serieuze rol spelen in de titelstrijd, dan had de thuiswedstrijd tegen Katwijk gewonnen moeten worden. De ploeg van trainer Pascal Diender moest echter een flinke domper slikken. SV Urk zal eveneens balen van het behaalde resultaat, terwijl VVOG met een punt weinig opschiet. Berkum en csv Apeldoorn plaatsten zich voor de halve finale van de districtsbeker.
 2. Scouts Marten en Sven uit Raalte beleven unieke dag op de Dam: ‘Dit maak je van je leven nooit meer mee’
  PREMIUM

  Scouts Marten en Sven uit Raalte beleven unieke dag op de Dam: ‘Dit maak je van je leven nooit meer mee’

  Ieder jaar vervullen scouts een prominente rol tijdens de Nationale Dodenherdenking. Dit jaar viel de eer te beurt aan scouts uit Overijssel, omdat dit stukje Oost-Nederland dit jaar de gastprovincie van de bevrijdingsviering is. Marten Ruiter en Sven de Jager uit Raalte waren twee van de 74 scouts die deze 4 mei hun steentje mochten bijdragen. ,,Deze kans krijg je maar één keer in je leven.’’
  Raalte