Stichting Manege De Luttenberg veilt na acht jaar buiten gelegen te hebben de oude vloer van de binnenbakken. ,,Echte A-kwaliteit", zegt secretaris Cas Veneberg, naast voorzitter Jeanet Makkinga.
Volledig scherm
PREMIUM
Stichting Manege De Luttenberg veilt na acht jaar buiten gelegen te hebben de oude vloer van de binnenbakken. ,,Echte A-kwaliteit", zegt secretaris Cas Veneberg, naast voorzitter Jeanet Makkinga. © Bert Kamp

Bijzondere veiling in Luttenberg: 150 kuub oude vloer uit binnenbak manege onder de hamer

Stichting Manege De Luttenberg veilt donderdag wel een heel bijzonder kavel; de oude vloer van de paardenbak. Het gaat om 150 kuub zand dat al acht jaar achter de manege ligt. ,,De koper moet wel zelf het transport regelen’’, zegt secretaris Cas Veneberg.

  1. Maanden na tik op de vingers van gemeente Olst-Wijhe ligt er nog geen vergunningsbesluit in Olasfa-dossier
    PREMIUM

    Maanden na tik op de vingers van gemeente Olst-Wij­he ligt er nog geen vergun­nings­be­sluit in Olas­fa-dos­sier

    Het is na 4,5 maand nog niet zeker of de gemeente Olst-Wijhe aanbevelingen van een onafhankelijke bezwarencommissie overneemt in het Olasfa-dossier. De gemeente werd op de vingers getikt nadat onder meer duidelijk werd dat een ringdijk eigenlijk niet aangelegd had mogen worden. Olst-Wijhe neemt de tijd om samen met de provincie Overijssel al het papierwerk tot in de puntjes in orde te maken.

Salland