BMX-topper Mitchel Schotman breekt met Oranje-selectie definitief door en laat Raalte stralen

VIDEONederlands kampioen BMX afgelopen zomer, tweede op het EK en zesde op het WK. Mitchel Schotman (25) uit Wesepe bestormt dit jaar in razende vaart de internationale BMX-top. Woensdagavond werd de fietscrosser gehuldigd bij de club waar het allemaal begon en hij nog steeds lid van is, wielervereniging CRT uit Raalte. CRT groeit zelf ook op alle vlakken, mede dankzij de successen van Schotman. ,,Hij is echt een boegbeeld.”

 1. Wacker deelt Steenwijker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk
  Liveblog

  Wacker deelt Steenwij­ker Boys dreun uit, Beekbergen beleeft fijne rentree en AZC maakt direct indruk

  Steenwijker Boys was lang de betere ploeg in de uitwedstrijd tegen Wacker. Maar als je zelf niet scoort, doet de ander dat wel. Daardoor moet Steenwijker Boys evenals vorig seizoen in de achtervolging op de ploeg uit De Wijk. Beekbergen beleefde daarentegen een fijne rentree in de derde klasse, terwijl AZC op de eerste speeldag van de tweede klasse I weinig heel hield van BWO.
 2. Louche constructies rond failliet zorgbedrijf achter woonzorglocatie in Heino? Extern onderzoek gestart
  PREMIUM
  4

  Louche construc­ties rond failliet zorgbe­drijf achter woonzorglo­ca­tie in Heino? Extern onderzoek gestart

  Het faillissement van Ontzorgd Wonen is verre van afgewikkeld. Het zorgbedrijf, waar woonzorglocatie Statenhorst uit Heino onder viel, ging in december 2021 failliet waardoor tientallen ouderen in Heino op straat dreigden te belanden. De curator neemt nu een extern bureau in de arm om erachter te komen hoe de administratie is bijgehouden en of met het geschuif van vastgoed geld in de zakken van ex-bestuurders of aandeelhouders belandde.