De trekkers maken ruimte voor een vrachtwagen om van het terrein van het Jumbo distributiecentrum af te rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
De trekkers maken ruimte voor een vrachtwagen om van het terrein van het Jumbo distributiecentrum af te rijden. © Ronald Hissink

Boeren houden vrachtwagens tegen bij Jumbo in Raalte (maar wel onder voorwaarden)

updateBoeren hebben omstreeks 14.00 uur het Jumbo-distributiecentrum aan de Aakstraat in Raalte geblokkeerd. Burgemeester Martijn Dadema van Raalte heeft onder voorwaarden toestemming gegeven voor de demonstratie. 

11 reacties

 • Jan Willemsen

  7 maanden geleden
  Je wordt moe van boze mensen
 • Gerard Wagenaar

  7 maanden geleden
  Mijn opa had vroeger ook al last van de bramen ruim 80 jaar geleden en brandnetels en die werden http://bestreden.nu mag bestrijden al jaren niet meer niet meer. en gebruiken ze het nu in het stikstof debat die zogenaamde natuur gekkies
 • L. Jalink

  7 maanden geleden
  # g. De goeij. Helaas voor u,,, ik heb de nodige kennis van beide stoffen, en kan u maar 1 tip geven, neem de proef op de som, u gaat in een garage box met 1 draaiende verbrandings motor, en een dag later mag u in de zelfde garage met twee koeien. Ik weet het antwoord al.. Denkt u zelf dat u de koeien proef nog kunt doen?
 • gerrit de Goeij

  7 maanden geleden
  @l Jalink. Als je je ingelezen had over beide stoffen had je de verschillen gezien. Nox komt inderdaad vrij bij verbranding, en wordt over grote afstanden verplaats door de atmosfeer. Het heeft vervelende gevolgen voor onze gezondheid. Nh3 verplaats niet zover maar de afstand die jij noemt komt maar uit 1 onderzoek. Nh3 is giftig, je gaat er gewoon dood aan. Sommige planten brandnetels en bramen groeien er prima op. Maar de rest sterft, inclusief jonge bomen. Voortaan brandnetel soep eten?
 • Johan De vries

  7 maanden geleden
  @rieta, eet smakelijk met dat nep spul..
 1. Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken
  Liveblog

  Keiharde dreun voor Rohda Raalte, Heino verliest van Hollandia en SC Emmeloord doet goede zaken

  Rohda Raalte boekte vorige week nog een klinkende zege op Alcides, maar kreeg vandaag op bezoek bij SJC een flinke dreun te verwerken. De ploeg uit Noordwijk won met liefst 7-1. Ook Heino is er niet in geslaagd het goede resultaat uit de eerste wedstrijd na de winterstop een passend vervolg te geven, terwijl de ontmoeting tussen Alcides en Westlandia voortijdig werd gestaakt. In 2J deed SC Emmeloord uitstekende zaken door EMMS te verslaan.