Hendrik Jan Bökkers (midden) met zijn nieuwe band. Van links naar rechts bassist Bart Petter, gitarist Jim Zwinselman, drummer Stef Hoekjen en toetsenist Jeroen Sweers. De nieuwe leden komen allemaal uit Salland.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrik Jan Bökkers (midden) met zijn nieuwe band. Van links naar rechts bassist Bart Petter, gitarist Jim Zwinselman, drummer Stef Hoekjen en toetsenist Jeroen Sweers. De nieuwe leden komen allemaal uit Salland. © Bökkers

Bökkers gaat los in Lemele: niet alleen thuiswedstrijd voor gitarist Jim

Hendrik Jan Bökkers en zijn nieuwe band treden vanavond op in Zaal Dijk in Lemele. Het is het derde optreden in de zalentour die zondag begon in Zuidwolde. „Anderhalf jaar hebben we stilgelegen, maar eindelijk mogen we weer. Eind september hadden we al twee shows, maar in Zuidwolde begon deze tournee echt. In drie maanden tijd doen we bijna twintig optredens. Hartstikke mooi, we hebben er zin aan.”

 1. Bökkers populairder dan ooit door deelname Beste Zangers: ‘Moet zelfs iemand inhuren voor de socials’
  PREMIUM
  VIDEO

  Bökkers populair­der dan ooit door deelname Beste Zangers: ‘Moet zelfs iemand inhuren voor de socials’

  De deelname van Hendrik Jan Bökkers uit Heino aan het programma Beste Zangers legt hem geen windeieren. Vanaf de eerste aflevering staat zijn telefoon roodgloeiend, wordt hij op diverse landelijke radiostations gedraaid en krijgt hij een storm aan reacties. De Sallandse zanger is euforisch over zijn deelname. „Ik ben stiekem ook blij met het feit dat je hiermee de regio trots maakt.”
 2. Dit is de nieuwe samenstelling van de Sallandse rockband Bökkers: ‘Het wordt euforisch en uitgelaten’
  PREMIUM

  Dit is de nieuwe samenstel­ling van de Sallandse rockband Bökkers: ‘Het wordt euforisch en uitgelaten’

  Bökkers knalt door. De Sallandse rockband gaat verder in een nieuwe formatie en de eerste shows zijn inmiddels gepland. Nadat vorig jaar bekend werd dat de bandleden ieder hun eigen weg gingen, zocht frontman Hendrik Jan Bökkers naar versterking. En die vond hij. ,,De eerste keer met z’n allen in de studio was bijzonder. We konden direct aftikken en gaan”, zegt de zanger.

Salland