Het stukje land van Gerrit Mosterd, waar hij een bijenstal wil plaatsen. De buren zijn het er niet mee eens.
Volledig scherm
PREMIUM
Het stukje land van Gerrit Mosterd, waar hij een bijenstal wil plaatsen. De buren zijn het er niet mee eens. © Ronald Hissink

Buren verzetten zich tegen bijenstal van Gerrit bij Heino, gemeente geeft tegen regels in toch vergunning

Al twintig jaar heeft Gerrit Mosterd (70) uit Wijhe gedoe met de buren van een stukje land in Heino dat hij bezit. Een tent en een bouwkeet heeft hij er al weggehaald, een schuurtje en een boomhut ook. Vanwege bezwaren van de buren. Die tekenen nu bezwaar aan omdat Mosterd een bijenstal wil plaatsen. De gemeente Raalte kiest partij voor Mosterd en zegt: de stal komt er, linksom of rechtsom.

20 reacties

 • cor groeneveld

  7 dagen geleden
  Ruimte zat toch,dan heb ik toch liever een verre vriend, als een goede buur. Buren kunnen goed intimiderend zijn
 • IE Pas

  1 week geleden
  Tjonge jonge,wat een reactie van de buren. Ze zijn waarschijnlijk tegen alles maar weten niet waarom.
 • Pascal Van der Burgt

  1 week geleden
  Wat een buren… pffff….. Is er niemand die zich verveelt? Vast wel wat zaken te vinden waartegen je kunt procederen bij deze “beste” buren….
 • Irene de Lange

  1 week geleden
  De heer Nijkamp weet duidelijk wat zijn "goed" recht is. Zou hij zelf ook zo volgens de regels leven? Kan er met mijn pet niet bij dat mensen zich hiermee bezig houden alleen omdat het recht is. Blijkbaar geen echte problemen om zich druk over te maken.
 • Martin Wolters

  1 week geleden
  Wat Mchiel Bilstra zegt over de biodiversiteit is zeker waar. De als vee gehouden honingbijen drukken juist de veel kwetsbare wilde bijen weg.