Burgemeester krijgt volle laag bij boerenprotest in Raalte: ‘Je moet je doodschamen!’

met videoDe burgemeester van Raalte belandde dinsdagochtend in een verhitte discussie toen hij een noodverordening aankondigde bij actievoerende boeren. De demonstranten waren niet gediend van de boodschap en lieten dat duidelijk merken. Later gingen de boeren op het gemeentehuis alsnog in gesprek.

11 reacties

 • Reginald Grunder

  1 maand geleden
  Eikels lopen overal ze groeien niet alleen a/d bomen.
 • Jan Willemsen

  1 maand geleden
  Wel erg als kinderen van 16 worden ingezet. Knaap van aviko idem. Wat is dit protest, kinderen en productie medewerkers. Sorry wees verstandig .
 • W. Kloppenburg

  1 maand geleden
  De Burgemeesters van de mini stadjes en dorpen zijn het leukst als er wat gebeurt, die gaan gelijk proberen te scoren. Natuurlijk wel eerst studeren, de meesten zullen nog nooit van een noodverordening gehoord hebben.
 • Marjan Potze-Walet

  1 maand geleden
  Vind dat top van onze boeren! Oké, in het heetst van de strijd worden er wel eens dingen gezegd waar je achteraf spijt van hebt. Dan vind ik het getuigen van grote klasse om dit naderhand even recht te zetten. Nogmaals: Top mensen!
 • Peter van Dijk

  1 maand geleden
  Zeker net de burgermeester van Harderwijk ,en nu mevrouw van de Wal achter een grote slagboom .
 1. Politie maakt einde aan protest in Deventer; schade door blokkeeracties loopt in de tientallen miljoenen
  PREMIUM

  Politie maakt einde aan protest in Deventer; schade door blokkeerac­ties loopt in de tientallen miljoenen

  De schade door de blokkades van distributiecentra door protesterende boeren loopt in de tientallen miljoenen. Dat laat het Centraal Bureau Levensmiddelen (CBL) weten. De blokkades zorgen bij sommige supermarkten al voor lege schappen, met name bij de zuivel en verse groenten en fruit. ,,Als dit doorgaat is het een kwestie van een paar dagen dat we écht lege schappen krijgen’’, laat een woordvoerster van het CBL weten.

Salland