Jan en Boukje van Berkum komen al 5 jaar op de camping in Heino en nemen hun hond Tasco altijd mee. Kinderen en kleinkinderen komen straks ook nog op bezoek.
Volledig scherm
PREMIUM
Jan en Boukje van Berkum komen al 5 jaar op de camping in Heino en nemen hun hond Tasco altijd mee. Kinderen en kleinkinderen komen straks ook nog op bezoek. © Liselotte Kolthof

Campings maken oppassen in zomer aantrekkelijk met speciaal opa en oma-arrangement

Het is een bekend probleem iedere zomer. De kinderen hebben zes weken vakantie, de ouders niet. Elk jaar is het weer een puzzel. Meer en meer campings en recreatieparken spelen handig op dit vacuüm in. Met zogeheten opa en oma-arrangementen wordt uitkomst geboden aan dit zomerse oppasprobleem.

  1. Donkere wolken boven Nicolaaskerk in Lettele door verwachte sluiting: ‘Water staat aan de lippen’
    PREMIUM

    Donkere wolken boven Nicolaas­kerk in Lettele door verwachte sluiting: ‘Water staat aan de lippen’

    ,,De storm treft onze kerk ook”, spreekt pastoor Ronald Cornelissen. Het zijn roerige tijden voor de katholieke kerken in Deventer en Salland. Nadat Parochie Heilig Kruis besloot om zeven Sallandse kerken de komende jaren te sluiten, volgt kort daarop een volgende sluitronde bij de Heilige Lebuinus Parochie in Deventer en omstreken. In Lettele vreest men voor de Heilige Nicolaaskerk.

Salland