Emiel Willemsen met de bokaal die zijn carnavalsvereniging De Sökkestoppers uitreikt voor de mooist verlichte straat van Heino.
Volledig scherm
PREMIUM
Emiel Willemsen met de bokaal die zijn carnavalsvereniging De Sökkestoppers uitreikt voor de mooist verlichte straat van Heino. © Bert Kamp

Dankzij Emiel en zijn carnavalsvrienden is Heino één grote lichtshow: ‘Was bang voor een saaie kerst’

foto'sVan lichtsnoeren langs de daken tot verlichte kerstfiguren in de tuinen en zelfs een opblaasbare verlichte schoorsteen waaruit een kerstdier komt. Vele woningen in dorpen en steden zijn tijdens de kerstdagen verlicht, maar niet zoals in Heino. Dankzij carnavalsvereniging De Sökkestoppers is Heino één grote lichtshow.

 1. Infocentrum IJssel Den Nul wordt toppunt voor toeristen: ‘We willen de poort naar de IJssel zijn’
  PREMIUM

  Infocen­trum IJssel Den Nul wordt toppunt voor toeristen: ‘We willen de poort naar de IJssel zijn’

  Om de 40.000 bezoekers aan Infocentrum IJssel Den Nul nog beter te bedienen, wordt de locatie een Toeristisch Overstappunt (TOP). De TOP-locatie in Welsum wordt verplaatst naar het infocentrum in Den Nul. Leon Ripperda, uitbater van de brasserie die in het informatiecentrum zit, is blij. Maar wat heeft een toerist er eigenlijk aan? ,,Het is een mooi startpunt om Salland te ontdekken’’, zegt Rik Smienk van Salland Marketing.
 1. Juridische strijd over afschot in Oostvaardersplassen gaat door
  Play

  Juridische strijd over afschot in Oostvaar­ders­plas­sen gaat door

 2. Medewerker van verpakkingsbedrijf in Apeldoorn ernstig gewond
  Play

  Medewerker van verpak­kings­be­drijf in Apeldoorn ernstig gewond

Salland