Bij een ongeval in Heeten is donderdagmiddag een bromfietser om het leven gekomen. Bij het ongeval was een auto betrokken, die flinke schade opleverde.
Volledig scherm
Bij een ongeval in Heeten is donderdagmiddag een bromfietser om het leven gekomen. Bij het ongeval was een auto betrokken, die flinke schade opleverde. © Rens Hulman

Dode bij Tomos-ongeluk Heeten is 14-jarige jongen

videoBij het dodelijke ongeluk in Heeten is donderdag een 14-jarige jongen om het leven gekomen. Dat laat de politie weten. De minderjarige jongen uit Heeten reed met een andere bromfietser op een fietspad aan de Bolmansdijk Westzijde. Eenmaal op de verharde weg kwam hij in botsing met de auto, waarna hij overleed. 

1 reactie

 • Jan Horst

  1 jaar geleden
  Waarom wordt er steeds gesproken over een Tomos-rijder? Alsof Tomos er iets aan kan doen dat een 14 jarige illegale bromfietsbestuurder verongelukt. Het is allemaal in en in triest dat zo iets gebeurd is.
 1. Raalter ontmoetingsplek opgeknapt, maar keren de geliefde rode bankjes terug? ‘Nog veel geld nodig’
  PREMIUM

  Raalter ontmoe­tings­plek opgeknapt, maar keren de geliefde rode bankjes terug? ‘Nog veel geld nodig’

  De ontmoetingsplek in de Raalter wijk Blekkerhoek wordt opgeknapt. Sinds afgelopen zomer staan er hekken rond de houten vlonders en markante rode bankjes. Houtrot heeft de plek zodanig aangetast dat het niet langer veilig is. De vlonders worden binnenkort vervangen voor een granieten ondergrond, maar of de rode bankjes ook weer terugkeren? ,,Dat willen we graag, maar daar is nog veel geld voor nodig.’’