Janine Nijboer (in het rood) van Wijhe'92 speelde tegen Lettele haar laatste wedstrijd voor de club waar ze haar hele leven al speelt.
Volledig scherm
PREMIUM
Janine Nijboer (in het rood) van Wijhe'92 speelde tegen Lettele haar laatste wedstrijd voor de club waar ze haar hele leven al speelt. © Gerard Vrakking

Einde van een tijdperk bij handballende tweelingzussen van Wijhe’92

Ruim twaalf jaar waren ze samen aan de rechterkant de vleugelflitsers van het eerste handbalteam van Wijhe’92. Janine was hoekspeelster en Pauline de opbouwster. De talentrijke tweelingzussen Nijboer zetten zaterdagavond een punt achter hun handbalcarrière, in de door Wijhe’92 met 41-31 gewonnen derby tegen Lettele, dat in de eerste helft dapper en goed speelde. Het moederschap lonkt voor beide handbalsters. Nog langer doorspelen is niet verantwoord.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.