Volledig scherm
Erna uit Olst krijgt de cheque ter waarde van een half miljoen euro overhandigd door Irene Moors. © Vriendenloterij

Erna uit Olst wint half miljoen euro

Een nieuw paard voor haar dochter, een opknapbeurt voor de keuken en een nieuwe badkamer: ,,Dat kan nu allemaal!", besefte Erna uit Olst, kort nadat haar de blijde boodschap was verteld dat ze een half miljoen rijker is. 

De Sallandse won de prijs in de maarttrekking van de Vriendenloterij. Die had tv-ster Irene Moors afgevaardigd om de cheque te overhandigen. ,,Wat een geweldig bedrag", reageerde Erna verrukt. ,,We wonen op een oude boerderij en willen graag de keuken en de badkamer opknappen. Ook willen we graag voor onze dochter een nieuw paard kopen, die van haar is onlangs overleden."

De uitreiking van de cheque aan de Sallandse is op zondag 22 april te zien in het televisieprogramma ‘VriendenLoterij De Winnaars', dat iedere zondag rond 19.20 uur wordt uitgezonden bij RTL 4.

  1. Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie
    PREMIUM

    Moskeeën Oost-Nederland nog extra beveiligd, Medine in Raalte kan ‘meteen bellen’ met politie

    Moskeeën in Oost-Nederland hebben zich beraden op extra maatregelen rond het vrijdaggebed van vandaag. Aanleiding is de aanslag op twee islamitische gebedshuizen, vorige week vrijdag in Nieuw-Zeeland. Ook de schietpartij in Utrecht draagt bij aan de toenemende gevoelens van onveiligheid. Maar niet overal wordt nog extra gesurveilleerd. Niet nodig, zegt het Raalter moskee-bestuur. ,,Maar als er iets is kunnen we meteen de wijkagent bellen.’’

Salland